Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz Rabbitka625 #38427 üzenetére

    Szia!

    1. Igen, valóban vannak különböző forgalom priorizálási megoldások, amik szoftveresen gyártónként eltérnek, de egy dologban megegyeznek, mégpedig, hogy csodát nem szabad várni tőlük! Vagyis, ha egyik gépen sok száz szálon ezerrel torrentezel, akkor másik gépen sem fogsz alacsony pinggel lag-mentesen játszani!

    2. Semmik köze hozzá, az egy GSM mobil szabvány, nem WiFi-vel működik! Előfizetsz 4G mobilnetre, és akkor élvezheted az előnyeit!

    3. A routeren mindkét frekvencia működik egy időben, a kliensen tudod kiválasztani, hogy melyikre csatlakozol! Természetesen minden kliensen külön, külön...

    4. Hasznosak! Lehet USB-s nyomtatót megosztani rajta, esetleg HDD-t köthetsz rá, aminek a tárhelyét a router megossza a hálózaton a gépek közt, vagy akár torrentezik is PC nélkül, ha a firmware támogatja ezt!

    5. Általánosságban véve a külső antennásak a nyerők, de sok belső antennás modell is van, ami majd, hogy nem megszégyeníti a külső antennás vetélytársait, sőt vannak becsapós darabok is, amin ott feszít a külső antenna, aztán utána olvasva kiderül, hogy azt mondjuk csak az 5GHz-hez használja, de 2.4GHz-en belső antennás!

    6. Ki lehet kapcsolni, de nem szokás!

    7. Semmi köze hozzá!

    8. Szerintem nem nehéz, de ez persze relatív, egy sebész gondolom ugyanezt mondja a vakbélműtétre is, én mégse kezdenék neki inkább! ASUS-ban valami ilyesmi menüre számíts, nyelv váltás a jobb felső sarokban!

    Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51

Új hozzászólás Aktív témák