Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalkerke

    aktív tag

    Sziasztok!

    Régi 3 antennás TP-Link routeremet szeretném lecserélni egy újra.
    Tavaly az ASUS RT-AC1200G+ Routert néztem, de az egyik ismerősöm idén tavasszal vett magának egyet és állandóan újra indul neki és ahogy ezen termék itteni saját topic-jában olvastam ez nem egyedi eset, szinte kivétel nélkül mindenkinél ezt produkálja.
    Mivel 4 vagy több antennás routert szeretnék venni és ha lehet nem szeretnék így járni mint ismerősöm ezért érdeklődnék, hogy max 20.000Ftos árig milyen megbízható routert tudnátok ajánlani?
    Egy követelmény lenne csak, hogy legyen benne Guest network a vendégeknek és bírjon el lehetőleg 5-10 egyszerre rácsatlakozó eszközt is. TP-LINK TL-WA850RE erősítővel gondolom már minden új router kompatibilis, mert még ez lett volna egy kritérium mert jelenleg két ilyen extender is van a jelenlegi router mellett mert elég sok tégle fal van a házba ahova kellene.
    Találtam egy TP-LINK Archer C60 AC1350 Routert ami 5 antennás és árban is elég jó (11-12e Ft körül van), de fogalmam sincs, hogy mennyire megbízható, vannak itt fórumon vele valakinek tapasztalatai?
    Köszönöm előre is a válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák