Új hozzászólás Aktív témák

  • Waikiki

    tag

    Sziasztok!

    A jelöltek:
    Asus AC53
    TPLink C2
    (meg amit esetleg ajánlotok)

    Fő szempont:
    - 10-15k
    - gigabites LAN
    - kétsávos működés

    A felhasználás körülményei a következők:

    - 120 mbites Fibernet
    - 2 telefon, 2 tablet, 2 noti lógna a Wifin állandóan, madzagon az IPTV és egy médialejátszó lenne
    - a fő gond, hogy az egyik noti csak 2,4 GHz-et tud, és a szolgáltatói modemwifirouter egyszerre csak egy csatornán műkődik, így annak ellenére, hogy a többi eszköz kétsávos, minden ezen az egy sávon lóg;
    - a lakás egy egybekonyhásnappali + külön hálószoba (3 WC of course :-) ), a router a konyhanappaliban lenne, a lakás legtávolabbi pontja kb. 10-15 méterre van a routertől és max. 1 fal van a két pont közt.

    A lényeg, hogy a UPC-s Ubee wifijét váltaná ki a router, így nem akarok túl sokat költeni rá, de a két frekvenciasáv jó volna (jelenleg 4,2 MB/s - ~ 32 mbit - a wifis adatátvitel a notebookról max), illetve a gigabites net arra az esetre, ha a médialejátszóval meg kell etetni a letöltött filmeket, sorozatokat.

    Szóval sokszor leírtátok, hogy az AC750 nem igazán jó az 5 GHz-es teljesítménye miatt, de ilyen felhasználási körülémények közt sem ajánlanátok? (Egy ilyen egyszerű funkcióra nem akarok huszonharmincezreket költeni.)

    Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

Új hozzászólás Aktív témák