Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz vargalex #74500 üzenetére

    Köszi! Igen ingadozik, hogy melyik az erősebb indításnál, de ne felejtsük, hogy a TP-Linknél 1 betonfal is van, míg az Asussal egy szobában vagyok. Már csak azt kellene tudni, hogy milyen TP-Link lehet. :) Én inkább azt ajánlanám nagy házba. Egyébként más is reklamálta már, hogy nem érti a 65P-t miért nagy lakásba ajánlják.

    MaCS_70, TeeJay tapasztalatból beszélek. Idáig a 741ND-vel semmi gond nem volt, azt leszámítva, hogy egy idő után dobálta a jelet, de táp cserével az is megoldódott. 65P után, ami 5GHz-n ment, állandóan reklamált a család, hogy minden rosszabb mint régen volt. Mondjuk ezt én is tudom. :)
    És tényleg, a legtávolabbi szobában nincsen jel. Átraktam 2.4GHz-re azóta, nincs gond. Ráadásul amikor az 5GHz is ment, "kézrátétellel" kb. 50 C°-os volt a ház, most, hogy kikapcsoltam, hűvösebb lett. vargalex mondta, hogy az 57U SOC-ja 37C°-os. Testhőmérsékletet alapul véve, ez teljesen hűvös. Ez alapján most kb. 42 C°-os. Van remény, hogy jobb lesz majd az 5GHz is. Gyári firmwarevel jobb volt, csak frissítés után gyengült.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák