Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz TeeJay #76663 üzenetére

    Nagyon odafigyeltünk a beállításokra. A műszaki ellenőr és az egyik lakásvásárló is elég profi volt ebben, és én sem először állítottam be és teszteltem routert.

    Több eszközzel, több konstellációban összesen több száz mérés adott teljesen konzisztens eredményt. Egy tégla válaszfalnyival mindig erősebb volt a 66-os.

    Ez egyébként egybevág az én egy valamikor nyár végén tett próbámmal, amikor ugyan csak a telefonommal és csak mórickamódon, de a beállításokra szintén kínosan odafigyelve nagyon hasonló eredmény jött ki, bár arra nem emlékszem már biztosan, hogy ott a 65P ellenfele egy 66b1 vagy egy új 68-as volt-e, de hatótávban egyértelműen alulmaradt a 65P. Nem verték bucira, de egyértelműen hibahatáron túl volt gyengébb.

    Ez egyébként egybevág az általam hirtelenjében talált egyetlen teszt eredményével, ami nagyon jókat írt a 85 (65) P-ről, de érdekes módon nekik is ez jött ki:

    The WiFi coverage is not reliable in rooms separated by two walls from the router

    Személyes tapasztalataim nincsenek a 65P-vel, de miután a tanácsomra több ismerősöm is ilyet vett, rá tudok kérdezni, hogy náluk kifejezetten mi a helyzet a lefedettséggel. Azt tudom, hogy összességében nagyon elégedettek az eszközzel, és számomra is imponálóak a vele kapcsolatos tapasztalataid. De a wifis lefedettség a jelek szerint pont nem az erőssége.

    MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák