Új hozzászólás Aktív témák

  • aminosav

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni otthoni internet kiépítése kapcsán. A helyzet a következő: adott egy vidéki családi ház, most állunk a költözés előtt, szeretnénk tv és internet szolgáltatást. Telekom felé egyébként is van már szerződésünk (mobiltelefon előfizetés), így ők jöttek szóba elsőnek.
    ADSL internet esetén sajnos a gyenge kiépítettség miatt a garantált le-/feltöltési sebesség csak 1/0,25 Mbit/s. Ezen szeretnénk növelni, így szóba jött a 4G mobilinternet megosztása multisim-es technológiával. Az igényeink nem túl nagyok, főleg wifi-t használjuk, de a TV-t valamint a PC-t szeretném kábelesen csatlakoztatni. TV-n HBOGO/Netflix, PC-n semmi játék, csak böngészés, későbbiek folyamán majd szeretnék kamerát telepíteni az udvarra.
    Átfutottam az összefoglalót, az ott feltüntetett TPlink MR200 típusú router alkalmas lehet-e a mi igényeink kielégítésére? Ti mit javasoltok, érdemesebb nagyobb összeget belefektetni ebbe (drágább router), egyáltalán működik-e ez a rendszer a mai feltételek mellett? Előre is elnézéseteket kérem, nem nagyon vagyok otthon a témában, világ életemben ADSL vett körül (abból is a gyengébbik).
    A ház egyébként 100 nm, tégla építésű, nagyjából sikerült a router tervezett helyét a terület közepére belőnünk.

    Előre is köszönöm,
    Aminosav

Új hozzászólás Aktív témák