Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz lazydog #23009 üzenetére

    A (#23002)-es hozzászólásodban, angelhard fórumtárs azon állítására , mely szerint a Toshiba Q Pro-t választja 120 GB-os SSD-nek, te azt írtad, hogy "A 120 illetve 128 GB-os megoldásnak leginkább a Crucial M550 lenne a jó"
    Nyilvánvaló, hogy akkor ezek szerint te a Crucial M550-et jobbnak is tartod, mint a Toshibát.

    Ha valamihez képest, valami mást tartunk jobbnak, akkor ezen állításnak szerintem az alapfeltétele, hogy minkét "valamit" ( SSD-t) jól ismerjük, mert különben hogy is rangsorolhatnánk őket, részesíthetnénk előnyben az egyiket, a másikhoz képest. Bár konkrétan tényleg nem írtál olyat, amiben a Crucial 550-et hasonlítottad volna a Toshiba Q Pro-hoz, de azt gondoltam, hogy ez megtörtént, ha már írod is, hogy csak olvassunk vissza, ha az ajánlásod miértjére lennénk kíváncsiak.

    No én egy kíváncsi típus vagyok, és mivel én sem nagyon ismerem ezt a Toshiba SSD-t, gondoltam nem kezdek el magam kutakodni a neten az információ után, hiszen azt írtad, csak vissza kell olvasni.

    No hát ezért olvastam vissza, de semmit sem találtam, és sajnos így nem tudjuk, hogy hova is kell visszalapozni, vagy hogy az ajánlásodat mire alapozod.

    Egyébként is kicsit furcsa, hogy miért ajánlsz szinte mindenkinek csak Crucial M550-et- persze szíved joga - csak nekem néha ez már túl erőltetett.
    Pl. nem értettem, hogy (#23010) MasterHUn-nak, aki 120 GB-os SSD-t keres, és kiszemelte a HyperX 3K-t, miért kell a 256 GB-os Crucial M550-et linkelni? :U

    [ Módosította: Barthezz2 ]

Új hozzászólás Aktív témák