Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz csorba23 #50680 üzenetére

    Nyilván klónozásra került, mivel a Windows 10 (is) létrehoz BIOS-MBR és UEFI-GPT telepítésnél egyaránt kisebb partíció(ka)t a rendszer számára. Ezeket pedig eleve át kell klónozni, mivel a rendszer részei. Törölni pedig nem javasolt őket, mert az gondot okozhat a rendszer, illetve a WinRE esetében a helyreállítási környezet működésénél is.

    Egyébként nem derült ki milyen programmal klónoztad, de egy normális szoftver (pl. Macrium Reflect) nyilván 1:1-ben átmásolja a szükséges partíciókat és ami a forrásmeghajtón helyreállítási partíció, az a célmeghajtón is az lesz. Aztán nem mutattál screenshotot a lemezkezelőről sem, hogy pontosan mi a gondod a kiterjesztésnél. Ha a rendszerpartíció (C) és a klónozás után fennmaradt nem lefoglalt terület közé van ékelődve a WinRE, akkor van a probléma. Ez esetben max. külső particionáló programmal lehet megoldani a kiterjesztést, átmozgatást. De ezt sem minden esetben javasolt erőltetni, pláne rendszerpartíciók esetében!

    Egyébként meg eleve a másik SSD topikban kellett volna feltenni a kérdést, amit az összefoglalóban is le van írva világosan.

    Amennyiben már túl is vagy a vásárláson és kérdésed, észrevételed lenne, az alábbi topik a legmegfelelőbb ehhez: Flash SSD topik!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák