Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz deathtania #5355 üzenetére

    Mindig ez az érv, hogy hol lesz 3 év múlva az SSD... unalmas. Kitárgyaltuk 25x, keress rá.

    Én még 10 év múlva is használni szeretném, és (már bocsánat) négy ujj vastagon teszek rá, hogy a gyártónak ez nem tetszik, meg nem veszem meg a hikomat vékonyított sz*rát 4 év múlva.

    A kapitalizmus egyik alapja a racionális fogyasztói döntés, a fogyasztó választása, ami az egyetlen érvényes üzenet a termelők felé, hogy mit és hogyan kellene csinálni. Minden vásárlással, minden forinttal szavazol.

    Van pénzem, van szavazati jogom. Márpedig én a tartós termékre szavazok a vékonyított avultatott termék helyett. Akkor is, ha beígérik hogy olcsóbb lesz. Aha, persze. Semmivel nem lesz olcsóbb, mint az MLC lenne, mert annak az ára is csökken a fejlesztési költségek kifutásával, a méretgazdaságossággal és a gyártástechnológia finomodásával. Amennyivel a TLC olcsóbb, azt a gyártók szépen be is nyelik, hülyék lennének a fogyasztónak adni.

    A fogysztó annyival vásárol olcsóbban, amennyit kiharcol magának, pont a szavazatával. Drága, nem veszem meg, olcsóbbat veszek, vagy éppen a drágábbat, de jobbat tartósabbat. Na pont ennyivel lesz olcsóbb.

    Nehogy azt hidd, hogy a TLC-től lesz olcsóbb az SSD a gépedben. Lófüttyöt. Az MLC is egyre olcsóbb lenne, csak be van állítva ennek, hogy ezt vedd. Olcsóbb, persze, de nem neked.

    Annyira szeretem, amikor megmagyarázzák a piacgazdaságot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák