Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomi13

    aktív tag

    Sziasztok!

    Érdekességként leírom hogyan jártam előbb az Euronics-al illetve a tv vásárlás projekt-el. Végül az LG55UJ6517 mellett döntöttem ami most 243k az előbb nevezett láncnál. A weboldaluk szerint van raktáron több üzletben is, de mivel már majd' 19 óra volt ezért lecsökkentettem két üzletre a keresést hogy még ma meglegyen a TV. Felhívtam a Sugárban lévő üzletet, egy darab volt ami kiállítási darab. Kérdeztem az eladót, hogy mennyit tud engedni az árból ha már kiállítási darabról beszélünk, a válasz az volt, hogy semmit. Mondom neki hogy elvárja hogy ugyanannyit fizessek ki egy hetek,hónapok óta kint álló reggeltől estig bekapcsolt ki tudja hányszor nyomkodott, átpakolt készülékért mint egy vadonatújért? Azt mondta nem tud engedni belőle,de megvan minden tartozéka,sőőőt még a dobozát is meg tudják keresni neki. :DD Mondta hogy nem élek akkor a lehetőséggel és hívtam a Corvin-ban lévő üzletüket, amit senki nem vett fel 15 perc próbálkozás után sem. Gondoltam egyszer élünk, nehogy már ne az új Tv-t nézzem este, beültem a kocsiba és elindultam az üzletbe. Gyakorlatilag a helyzet ugyanaz volt, 1db. volt nekik az is kiállítási darab. Ugyanaz a párbeszéd zajlott le, mint a másik eladóval telefonon,annyi különbséggel, hogy megpróbálta megmagyarázni, hogy jobban is járok egy kiállított darabbal,mert legalább megnézhetem, hogy nincs-e pixel hiba benne :DD
    Ezek után eljöttem és tv nélkül maradtam...
    Kérdezem én,velem van a baj és nem jogos az elvárásom, hogy ha egy negyed millió forintos tv-t szeretnék vásárolni akkor szeretném ha az becsomagolt és nulla üzemórás legyen?
    Ha elenged mondjuk 10%-ot akkor elgondolkozok rajta, hogy elhozom,de ne fizessek már teli árat egy kiállítási darabért,nem?

Új hozzászólás Aktív témák