Új hozzászólás Aktív témák

  • LML

    tag

    válasz #46372352 #29129 üzenetére

    Volt itt olyan fórumtárs aki rendelt ilyen TV-t, és hibátlan neki.
    Ha nem lett volna az a hibája a TV-nek ami, akkor én is csak pozitívat tudnék mondani, mert alapvetően gyönyörű és minőségi volt a készülék. Ami viszont a gyengesége (mint időközben másoknál is kiderült) az az edge ledes LG panel sajnos :(

    Nekem ips glowing, bevilágítási hiba és egy fehér folt volt a bibi, ami ugyan a napi TV nézés közben nem feltétlenül jött elő, és nyilván egy harmad ilyen értékű készüléknél nem zavart volna, de azért majd 500k ért többet vár az ember. Alapvetően a legjobban zavaró a két alsó led hiba és a fehér folt volt, a glowing-al még együtt tudtam volna élni a sok pozitívum miatt amit a készülék tudott.

    Esetleg érdemes lehet egy 7es szériát megfontolni, ott ahogy néztem VA panelt használnak egyes modellekben direct-LED el.

    Próbaképpen elmentem az Euronicsbe, és az ott lévő 55/8303at is érintette ez a dolog, valamiért az alsó sarokban lévő két bevilágító ledet látni szemből. Nyilván a glowingot nem tudod megnézni, mert sehol nem kapcsolják le Neked az üzlet világítást :)

Új hozzászólás Aktív témák