Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz Snorkleee #31248 üzenetére

    Szia,

    Háááát ha mutatsz nekem egy szakmai fórumot, vagy tesztet ami dícséri (szóval nem az árukeresős kommentek) akkor ok. Egyéb esetben én óva intenélek ezektől a cuccoktól mert irgalmatlan nagy szardarabok. HD-ready-ért nem adunk pénzt 2019-ben, (igazából már évek óta nem kéne). Ha tényleg csak annyit akarsz, hogy rá lehessen dugni a lapost vegyél egy monitort mert ennyi pénzért abból kapsz értelmeset, TV-ből nem.

    Oxi: Elvileg ha egyszer beállítod a zoom-ot akkor azt megjegyzi, szóval nem kell vele foglalkozni, de ettől függetlenül a t.köm se venne olyan TV-t ahol ki kell zoom-olnom a kép egy részét ha nem akarom, hogy beégjen. :U (Ez mondjuk az én véleményem, van akit nem zavar. Eleinte kicsit sajnáltam, hogy nem OLED-et vettem végül mert mégiscsak iszonyat jó a képe, de ahogy telik az idő egyre inkább arra jutok, hogy most se vennék ha csak nem lenne végtelen keretem...

    StLui: Én is csak amiatt vagyok érintett mert elég sok animét nézek, japánul meg nem nagyon tudok :DDD Általában angol szinkron megy felirat nélkül, kivéve ha "nagyon brit". Olyankor előfordul, hogy kapcsolok hozzá angol feliratot (rohadt vicces ám néha :DDD). Meg most elértem arra a pontra, hogy lassan el kéne kezdeni finn nyelvű filmeket nézni angol felirattal.

    [ Szerkesztve ]

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák