Új hozzászólás Aktív témák

  • hyundaikia

    csendes tag

    Sziasztok!

    Pár hete írtam először ide,mert új tv- szerettem volna vásárolni. Eredetileg 130-150 ezer ft volt a max,amit rá szerettem volna áldozni és max 49-es meret. De szerencsére kikértem a véleményeteket, így lett a 150 ezerből 300 ezer, a max 49-ből 55. :DD

    Hiába került a végeredmény dupla annyiba, nagyon örülök,hogy így döntöttem,mert ez a samsung q70r iszonyúan jó kis tv. Tény,hogy a tükröződés kissé zavaró világos szobában,de mozizni elsötétítés mellett illik.
    Hangrendszerem ugyan még nincs,de olyan hangja van a tv-nek is,hogy szinte nem is hiányzik (azért erősen gondolkodom egy hangprojektorban), a betekintési szög szűkössége egyáltalán nem zavaró..

    Szóval köszönöm a segítséget,főleg AL és Piftuka tippjeit, de mindenki másnak is,aki ötleteket adott. :)
    Talán csak annyit bánok,hogy ugyanannyiért vettem,mint amennyiért most a q82-est adják. Viszont a upc-nél ez volt a legjobb opció 2 éves részletre.. De mondjuk szerintem ennél nekem nem kell jobb tv.. :))

    Tudom,hogy van külön topic a hangprojektoroknak,de gondoltam itt is rákérdezek,hátha van tapasztalat. A hw-q80r megér +50 ezer forintot a hw-q70r-hez képest? Vagy zenét hallgatni és mozizós élményre (kiegészítve a hátsó hangfalakkal) a q70r is tökéletes..? :)

    Köszi a választ előre is!

Új hozzászólás Aktív témák