Új hozzászólás Aktív témák

  • Gigicuci

    senior tag

    válasz haddent #51272 üzenetére

    2018-as modell(!), jobb az idei.

    delibab,
    Fú nehezet kérdeztél és nem vagyok autentikus hiszen egyik sem volt nálam, de:
    én nem mondanám, hogy jobb inkább vannak hagyományos Sony erősségei: színhűség, mozgás. Jól sikerült az idei modell. A rtings.com konklúziója egyébként nagyon jól összefoglalja a lényeget:

    The Sony delivers slightly better picture quality, as it has better gradient handling and a much better color volume. On the other hand, the LG is a better choice for gaming, as it has a lower input lag, and it supports advanced gaming features like VRR and 'Auto Low Latency Mode'.

    Ha amúgy is szeretted a Sony-t akkor szemed valószínűleg megszokta a színeit, ismered a menüjét stb, valószínűleg az LG-vel össze kellene barátkoznod. Én is átestem ezen, Pana után pl. a Samsung nagyon nehezen volt emészthető, a végén ismét a Panánál kötöttem ki. :) Szerintem ne kockáztass: az A8H kiváló tv, szuper áron adják (sose volt még olcsóbb), és van rá +3év gyári gari szinténe kedvező áron. Biztos nem fogsz csalódni. LG-t én csak akkor vennék, ha PC meg PS5/X játék hegyeket tolnék rajta és/vagy nem szeretném az Android menüt.

Új hozzászólás Aktív témák