Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Vhiktor #74029 üzenetére

    Én azért megoldottam ezt 2015 óta különösebb gond nélkül, mint minden, ez is kompromisszummal jár, csak az nem mindegy, melyik részéből tudsz vagy akarsz engedni. A méret? Az ár? A feketeszint? A besötétítés?
    Pont ezért akartam én is elengedni a projektort, macera mindent ennek alávetni, és egy nappalit kialakítani, besötétítgetni, a tévé egyszerűbb, csak ott meg az ár és a méret fordul a rosszabb irányba, igaz ez az elmúlt években azért jófelé haladt.
    Azért azt nem állítanám, hogy ugyanolyan csapnivaló lesz a kép minden projektor esetén, pár modell volt nálam, BenQ W700, W1070, W1090, W1700, TK800m- ek között ugyanazon a helyen, de még egy sima falon is zongorázni lehetett a különbséget, LG PA70G végképp a gyerekjáték kategória, 4K vonalon BenQ nekem csalódás volt, a W1090 hozza mindazt, ami egy jó filmnézéshez vagy tévézéshez kell, mindezt ráadásul még olcsón is teszi, viszont a kompromisszumok eltüntetése nekem már nem ér annyit, mint amennyit 10 éve még gondoltam, hogy képes lennék megtenni ezért.
    Ami fontos, hogy az alap képességekhez hozzá tudunk adni egy csomó feltételt a jó vászonnal, sötét falakkal, de mindezek semmit sem érnek önmagukban, ha a projektorodban nincs a kellő szusz, egy aliexpresses ledes csoda 15 ezerért nem lesz jobb, csak egy hajszálnyival, a diavetítő kategória marad fekete fallal is. Pláne nem ugyanolyan minden projektor képe világos falú szobában, viszont ami világosban a fényerő miatt jó lenne, az nem tud elég feketét, vagy sötétben lesz túl világos. Biztos van olyan proji, mai ezeket megoldja, nade az bőven 7 számjegyű kategória. Nekem ha meg is tehetem, egy órát tévézni este lefekvés előtt nem éri meg.
    Ördögi kör.

    Na ne offoljunk, ez a tévé topic.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák