Új hozzászólás Aktív témák

  • gejala

    őstag

    válasz gbors #121420 üzenetére

    "A manapság sokat játszott single játékok 80%-ának a 80%-ában elég ez a sebesség akár az 1660 Ti-nél erősebb VGA mellé is"

    Ezek konkrétan melyik játékokat takarják? Mert például a nagyot robbantó RE2-nél is sokan panaszkodtak, hogy a 4/4 procijukon beakad a játék új pályarész töltésekor (ez így is van), míg 4/8 vagy 6 mag esetén sima marad. De ott van a tavalyi Monster Hunter World, ami a Capcom történetének legsikeresebb játéka (szóval játsszák bőven) és az is szenved 4/4-en. Vagy AC Odyssey is hatalmas siker és szintén procigyilkos. De még a mai napig sokat játszott Fallout 4 is szintén közel lineárisan skálázódik 6 magig. Sőt, az általam és mások által is nagyon szeretett Sims 4 is kéri a procit rendesen, ha gazdagon berendezett házat építesz és/vagy kizoomolsz a képen.

    "Engem személy szerint nem izgat, hogy helyenként hagy benne a CPU, téged meg láthatóan igen"
    Engem sem az izgat, hogy hagy-e benne. Hanem az, hogy végig sima marad-e a játék vagy néha rángatózik. Az érzetre folyamatosan tökéletes játékmenethez biztosan kevés a 4/4, 2500K meg főleg. Egyébként engem sem zavarna, ha adott proci csak 80 fpst tudna, de másik mellett lenne 100 is a kártyával, ha közben jól fut a játék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák