Új hozzászólás Aktív témák

  • pengwin

    addikt

    válasz mcs #132584 üzenetére

    hamarabb is fognak mesterségesen visszább venni az újabb driverekkel

    Ezt légyszíves ne terjeszd! :(((
    Egyrészt az AMD kártyák tipikusan gyorsulnak az újabb driverekkel (mert a kiadáskori illesztőprogramok eléggé gyengék szoktak lenni...), másrészt már számtalan teszt bizonyítja, hogy egyik gyártó sem lassít mesterségesen a kártyáin. Ugyanazok a kártyák, ugyanazokkal a játékmotorokkal ugyanakkora, vagy jobb teljesítményre lesznek képesek két, három év múlva is.
    Ahol hátrányt szenvednek a régebbi kártyák, azok az újabb játékok: nem fognak figyelmet fordítani rá sem a játékfejlesztők, sem a GPU gyártók, hogy a régebbi kártyákra optimalizálják a játékot.
    Általános érvényűen elmondható, hogy amíg a legújabb generációba tartozik egy kártya, addig gyorsul az újabb driverektől, majd az utódgeneráció megjelenése után már csak tartja a szintet. Mivel ezután az újabb generáció fog driverről driverre gyorsulni, így a régebbi kártyák relatív (útodhoz viszonyított) teljesítménye ugyan alacsonyabb lesz, de ha egy régi driverrel 60fps-t hoztak addig egy játékban, ott az újabbakkal is 60 fps-t fognak tudni.

    (#132585) UserX
    Az RX 580 teljesítménye elég lenne arra, amire neked kell, de ha kifogsz egy garis Nitro+-t az aprón, az nem 35 ezer lesz, mert annyiért a bányaszökevény kártyákat árulják. ;)
    Esetleg számold ki, hogy havi szinten az RX 580 fogyasztása mennyi pluszt jelentene a villanyszámlán a te játszási szokásaiddal. HA garis 580 kell az máris 35+10 ezer, + az extra fogyasztás ára, és máris nincs 30 ezer a két opciód között.

    Hsz első fele neked is szól, mert a fórumtárs neked címezte a választ, amire reagáltam.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, pengwin

Új hozzászólás Aktív témák