Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsekó

    addikt

    válasz LGLuke #12768 üzenetére

    Azért nem mindegy, hogy 17ms-ről 8ms-re csökkented az elérési időt vagy 8ms-ről 0,1ms-re, ami inkább mégkisebb, mert vannak esetek, amikor 0,0ms-et mér a HDtune. :)
    Én személyszerint 11,5ms és 20ms között a gyakorlatban nem vettem észre semmit egy kb ugyanolyan adatsűrűségű vinyónál, ugyanolyan gyorsan bootolt a vinyó, és ugyanannyi darálás után töltötte be az alkalmazást +-1mp, ezért írtam, hogy a gyakorlatban nem annyira érzékelhető. Windows betöltéskor sem ülök ott stopperrel.
    És egy SLC-s SSD is csak 15mp-et hozott a bootidőn, és az alkalmazások bepattannak, ennyi a változás. Ezért nem adnék ki 100 ropit, de 20-at még megért ez a Samu SLC SSD próbának. Legközelebb csak akkor veszek SSD-t, ha az Intel SLC lemegy 20 alá, mert nincs értelme nagyon, nem gyorsul annyit. :)

    gg72 esetében az elérési időből adódó raptor gyorsulást kb. kompenzálja is a Hita nagyobb lineáris sebessége.

    gg72: Ha szeretnél gyors betöltést, akkor vegyél itt a ph-n valakitől olyan 32GB-os Samu SLC-t, kb. 20 az ára, vinyóban csak lassabbat találsz. Berakod a Hita mellé, Hitában bekapcsolod az AAM-et (régebbi hita feature toollal) és halk lesz, meg tárolásra tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák