Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz #35581184 #24940 üzenetére

    Alapból a lehűlés 30 fok környékére már kellően fel szokta lazítani. Szóval ha még forró volt, akkor csak várni kell.

    Én matt üveg (hogy ne legyen fényes) + nedves szivaccsal nagyon kevés gluestick szétkenve megoldást használok, ott is úgy megy, hogy felválik elég jól, de a ragasztó miatt azért hidegen is egész jól tapad. A sima üveg vagy a pöttyözött bevoatos megoldás lehet alapból jobban tapad, nekem a mattság miatt kell extra.
    Ha nem pattan fel magától, olyankor oldalról a tárgy tövénél megütöm kicsit, általában. Ettól felpattan. Csak, ha nagyon beragasztóztam, mert sok apró helyen kell jól tapadnia a modelnek, akkor kell jobban noszogatnom.

    A tisztításnál egy szappanos langyos vizes szivacs nem elegendő? Komolyabb vegyszert, oldószert óvatosan kell kezelni, van amelyik bevonat foltos lesz tőle.
    Egyébként nem feltétlen muszáj minden tárgy után letszitítani. Ha nem fogod meg, nincs zsíros szennyeződés, akkor lehet még több nyomatot is elvisel tisztítás nélkül, de látszani fog a korábbi minta az újabb tárgy alján. Nameg, ha valami nagyobb dolgot nyomtatsz, jobb biztosra menni, nehogy valami szennyeződés miatt 10 óra után felváljon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák