Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Reggie0 #30281 üzenetére

    Mondjuk a szálvastagság ingadozás is lehet akár, igazad van. Bár ez most épp devil design fehér, nem az olcsóbb fapados gembird.

    Lehet tolok az oldalfalakat meghagyva az alját kiváva tesztet másik anyaggal is. Nagyon minőség optimalizált módban 14 óra volt az alsó rétegek lefektetése. (mivel hatalmas felszín alul felül és azt eleve fele tempóban nyomtatja)

    Az első "szinte jó" képen sokkal kisebb a frekvencia, de ott is vannak szintek, ahol vastagabb, míg máshol vékonyabb. A 16x16 centi körüli teljes tárgyon meg amilyen magasan sok fal van ott sűrőbb a hullámzás, míg a felső részen, ahol már csak a hátlap van, ott kiritkul.

    A zx81 hát előrefele lejt. A hátlapon egyre feljebb haladva egyre kevesebb anyag kell egy rétegbe.

    Infilles játék is volt. Úgy, hogy nem teljesen tömörek a falak most már, mert 3-ról 2-re vettem a falak számát. Kicsit az is javított.

    Azt hiszem az infill teszte a legegyszerűbb egy 16x16-os szögletes vázát nyomtatnom például. Ott ki kell jöjjön már az infill egyenetlensége valsz, elég nagy felület, hogy látható legyen és gyorsan megvan. Hát az szívás lesz, ha gagyi az infill a fehér pigment elég jó benne, jobbnak néz ki, mint a gembird. Asszem a júl1 után rendelnem kéne valami vastagságmérő okosságot kínából :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák