Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Reggie0 #30725 üzenetére

    cura előnézetben nem volt semmi fura, állandó. Tegnap leszereltem az asztalt, utánhúztam csavarokat, hogy még stabilabb legyen (bár ha billegne, akkor nem egész síkon lenne ugyanott a tömörödés effekt - és nem lehet z tengely hiba, mert dual / single / 2mm / 8mm emelkedésű rodokkal, másik motorral mindenhogy olyan).

    Próbaképp 90 fokban elforgattam, 0.2vel nyomtattam, így minhta valamivel jobb lenne. Majd próbálok egy olyan tesztet is, hogy az asztal közepére bedobok egy extra tárgyat, csak hogy a falakon kívül más is legyen - ha attól megjavul, akkor tuti valami formából adódó nyomásváltozás a fejben.. de franc se tudja.

    Walter_White
    nem tudom kivenni, hogy a szétválás párhuzamos-e az asztallal... a réteg nézetben lehet érdemes átnézni a környékét. Ha valami nagyobb keresztmetszetű rész van ott, lehet hogy nagyon letapad az aljára és hajlékony annyira a puha tárgy, hogy eldeformálódjon feltépéskor? Lehet nem a dőlésszög, hanem az egyenletes felhúzás miatt kellhet oda is support, hogy ne hajoljon meg a tárgy. De nincs tapasztalatom resinnel, csak tippelek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák