Új hozzászólás Aktív témák

  • odiepapa2

    tag

    válasz kriszo74 #8801 üzenetére

    Kriszo74: WOW micsoda ötlet ez a tálca matrica! Egyelőre ragasztó stiftet használok a fűtetlen tálcára és utána megtisztítom a tálcát. Kezdetnek nem rossz, de a matricát ki fogom próbálni.

    A WANHAO gépem csak 100 fokig bírja a tálca melegítését, de 95 foknál már valami fura üzeneteket írt ki a displayre :) inkább hagytam, mielőtt nekem itt felrobban :)

    Én is azt tapasztaltam, hogy a HIPS-et nagyon jól lehet nyomtatni (ha a tapadást megoldja az ember). Nekem nagyon bejött! Viszont jó lenne valami jó kis forrás, ahonnan több színt jó áron be lehet szerezni. A mostani tekercset 16.000-ért vettem, kicsit húzósnak érzem a többi anyagárhoz képest. Persze jobb tulajdonságokkal rendelkezik, de 3-4x drágább az egyszerű PLA-nál. Ami még elgondolkodtató: habár a HIPS jól feshető, de jó lenne minél több árnyalatú anyagot venni, hogy ne kelljen még a festéssel is bíbelődni.

    Tudsz esetleg valami tuti forrást?

    @PrinterPeti: Köszi a linket, innen-onnan már láttam egy-két munkáját, de így nem volt meg, hogy Ő készítette ezeket a modelleket! Mindeképpen felveszem vele a kapcsolatot ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák