Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz Levmen #63461 üzenetére

    Nekem nem minden olyan dolgot produkált a Jetforce, mint neked az NRG. A hibajelenségek szemszögéből tekintve minden egyezik, mivel a rendszer is ugyanaz.
    Nekem csinált olyanokat, hogy egy helyben állva alapjáraton brümmögve az alapjárata baromira ingadozott. Ha fél percnél tovább pöfögtettem alapjáraton, akkor megjelent nekem is, hogy néha egy jó nagyot "fújt" a kipufogón, mintha a kipufogóban gyulladt volna be a benzin. Ilyenkor néha le is állt. Néha - főleg full gázon - olyan volt, mintha levettem volna a gyújtást. Ilyenkor, ha alapra engedtem a gázt és újra ráhúztam, ment tovább rendesen.

    A fenti jelenségek mindegyike megszűnt, mikor kicseréltem az üzemanyag nyomástartó szelepet. Ellenkező vonalon a kompresszor is okozhatna ilyet, ha csökken a légnyomás.

    Egyébként nekem mindig beindult. Kivéve a gyűrűtörés után, de az más tészta.

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák