Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz andatti #11622 üzenetére

    Szentesen még nincs E mux, amin a kiegészítő csomagok futnak. A 48 darab kb reális az ABCD-re. A sprotklub egy szociális minicsomag része, amit átálláskor rászorulók kérhettek, azért szerepel még a listán. Az ÁSZF-ben valahol írnak róla.

    A mindigtvextra oldalán van részletesebb leírás. A prepaid esetén egyszer fizetsz fél vagy egy éves díjat. Aztán esetleg feltöltőkártyával lehet hosszabbítani, de ilyen sokszor nehéz beszerezni, ahogy mások írták többször a telefonos ügyfélszolgálattól kért csekkel sikerült csak hosszabbítani. Az ügyfélszolgálat hívása meg elég drága lehet, ha nem veszik fel sokáig.

    A havidíjas hűség esetén az első néhány hónap kedvezményes (változó, hogy kisebb díjú évenként első 3 hó, vagy most épp két év esetén az első két hó 0ft, aztán nem tudom kedvezményes-e, de ha a kedvezmények kifutnak, akkor listaár.). E-számlát kérve 100 forint kedvezményt adnak. Előre befizetve az évnyi díjat 10% kedvezményt szoktak adni, ehhez az ügyfélszolgálattal kell egyeztetni. Havidíjashoz lehet kérni társkártyát is, ha és úgy 2 vagy 3 eszközzel nézhető (300 és 400 forint a plusz kártyák díjai).

    A családi értelemszerűen tartalmazza az alapcsomagot is. A kiegészítő csomag alap mellé is lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák