Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    Nocsak, tettek ki híreket a jövő évi tervekről [link]
    - A MinDig TV ingyenes kínálat tekintetében nem lesz technológiaváltás, ahogy ezt eddig is tudtuk. A szabadon foghatók maradnak ahogy most.

    Előfizetőknél
    - az előfizetői eszközpark 2020 első féléve során teljesen megújul, korszerű dekóderek kerülnek kihelyezésre, melynek költségeit az AH állja. DVB-T2 HEVC. Képes az internetre is kapcsolódni, ezáltal új funkciók lesznek elérhetők, mint például a visszanézhető adás vagy az online videotéka.
    - online mindiGO TV további népszerű kereskedelmi csatornákkal bővülhet, valamint új lekérhető tartalmak és csomagok is elérhetővé válhatnak.
    - mind az öt multiplex elérhető lesz az összes, közel 100 telephelyről, ezáltal gyakorlatilag az ország minden részén elérhetővé válik a fizetős kínálat
    - Az AH tervei szerint jövő ősztől további HD-minőségű csatornák is megjelennek a kínálatban, megújulhat a fizetős kínálat és még rugalmasabb előfizetői konstrukciók állhatnak rendelkezésre. - gondolom több kisebb csomagból lehet kombinálni, meg felárért hd. Érdekes lesz, hogy hány csatornát mekkora tömörítéssel nyomnak bele.

Új hozzászólás Aktív témák