Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz Tim82 #10038 üzenetére

    Azért ha a PSP felelne meg leginkább az elvárásaidnak, akkor az ne tartson vissza, hogy a fő feature-t kihasználatlanul marad :D

    Az alacsony adatátviteli sebességet úgy kell elképzelni, hogy én már nem állnék neki
    backupolni a fényképezőgépről, mert mire átmennek a jó 10 MB-os fotók a csupán 4 GB-os kártyáról, addigra szemrebbenés nélkül lemerülne ;) Ok, ez túlzás, de tényleg lassú. Laaaaaasssssúúúúúú.

    A Palm TX sistereg. Ilyen mértékú fehérzajt én még sehol nem hallottam, talán a Dell D630-am veszi fel vele a versenyt, de a notebooknak ezt kevésbé róttam fel. Mindebből ugyan nem derül ki, hogy a Lifedrive hogyan szerepel e téren, de legalább mondtam valamit.

    az iRiverhez nem tudok hozzászólni. Mondjuk ők legalább gyártanak e-bookot is, amit csak hírből ismerek, de úgy tűnik, ők legalább kellő figyelmet fordítottak az audio szekcióra is.

    Thinkpad: jóvan, de azért bőven lehetsz TP rajongó anélkül is, hogy különösebb vonzalmat éreznél a drabális felépítésú notebookokért, ez nem kizáró ok. Ott az X széria, de a T400s-re sem lehet ráfogni, hogy bulky :) Meg majd az X100e, meg az Edge...

    Peat:
    mondjuk az az Archos tablet pont ratyi, gyakorlatilag semmi értelmét nem látom, mármint jelenleg, amikor egy ilyen eszközben muszáj 3G modemnek lennie, pláne ilyen ár mellett. Ebben viszont nincs. Persze ez nem a minőségét mutatja, mert azzal szvsz semmi gond.

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák