Új hozzászólás Aktív témák

  • renato

    aktív tag

    válasz Ybron #10395 üzenetére

    samsung p2 a nyerő. nem kérdés. irivert ne. apple-t meg ne támogassuk azért se! :D

    vili13: nah jah, ne is mond, el is felejtettem... :/ azt a buzi bandát komolyan...

    (Amúgy ha tényleg levonunk minden szír-szart, a sony készüléke abszolút reális árban lenne megjelenésekor.)

    Nekem haver által már volt részem rendőrséggel meg szoftveres, szerzői jogos házi "ellenőrzésben". Szerencsére a rendőrök rendesek voltak, előttük volt a nagy dvd tartó táskám nyitva. (Aztalra kitéve.) Mégsem nyúltak hozzá, pár hülye helyen keresgéltek, látták gondolom a pár eredeti paradise lost, muse meg etc cédém... meg jópár filmem, aztán nem akartak köcsögölni, elvittek 5 olyan cédét, amin azt se tudom mi volt, de azokért sem kellett felelnem, mert hát kis számban találtak csak cuccot, de újlenyomatot meg ilyesmit be kellett mennem adni később meg beszélgetni.

    (Úgy kerültem képbe, hogy a haver összejött egy férjes asszonnyal, a férj ezt megtudta felnyomta a "rendőrségnek", hogy nagy tételben árul másolt cuccokat (ami kamu volt amúgy), de persze havernál még a szar szétszedett vinyókat is benyúlták meg minden cd-t, dvdt, mindent. aztán valamilyen cd-n ott volt a nevem vagy mappában vagy nemtom. Itt már a havernak sem hiszek.. :D

    nah de nekem egy fityinget sem kellett szerencsére fizetnem.

    ----->>>> Oda akartam ezzel utalni, hogy kapják be, ha még egyszer valami komolyabb szituba keverednék, tuti beintenék mindenkinek, fizetünk mi már lassan mindenért. (üres cd, dvd, mp3 lejátszó, memkártya... winyóknál is kell?)

Új hozzászólás Aktív témák