Új hozzászólás Aktív témák

  • renato

    aktív tag

    Egy kicsit újra felhozom ezt a PMP, mp3 kontra okosteló témát.

    Máshova irtam, de ide is másolom:

    Hát szerintem meg totál tévedésben vannak egyesek.
    A Sansa Clip kábé 10ezer forint. Ebből vegyük le a kezelőszerveket, a kijelzőt, a műanyag burkolatot meg mindent. hagyjuk meg magát azt, ami a hangot szolgáltatja. Mennyibe fájhat? Tegyük fel, hogy az a legdrágább legyen 6 ezer forint.

    Most szerinted, egy 6ezer forintos valamit nem lehet beépiteni a wave-be? nah ne viccelj :)

    Erre azt mondanád, hogy nem, nem fognak, mert az üzletpolitika azt kívánja, hogy az mp3 és pmp-k kapják meg a szebb hangot, szebb kijelzőt, mivel ezek speckó erre vannak kihegyezve. persze. Akkor azt áruljátok el nekem, hogy a PMP között miért nincs samsung amoledes nagyfelbontású készülék? hoppá, a wave már PMP-t is megeszik reggelire - videóban már biztos. Ez van. Akkor most mi van? A samsung tuti elcseszett valamit, a menedzserek benézték a dolgot...

    Kicsit ellentmondásos nekem. Fent azt vázoltam, hogy videólejátszásra nincs még egy olyan PMP mint a wave. Pedig a PMP elvileg direkt erre lett kitalálva.

    Ezt pedig szépen, hamarosan levezethetjük majd a hang terén is, mert majd ha jön a wave három, az lehet mégjobban fog szólni, és a gyártók érdeke nem az lesz elsősorban, hogy két termék (pmp vs okosteló) közül válasszon vagy mindkettő, hanem, hogy egyet vegyen meg, de azt lehetőleg mindenki. Ezzel a politikával a konkurenciát le lehet nyomni minőségben, tudásban értékelésekben valamint ugye nincs jobb reklám az elégedett fogyasztónál. sorry nah. :)

Új hozzászólás Aktív témák