Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz bwoay #12126 üzenetére

    és Dave™ számára is:

    Engem nagyon sértene ha eredeti fülhallgatókat árulnék és megvádolnának azzal, hogy hamisítványok. Ez így csak rágalom, semmi több az pedig nem szép dolog.

    Nem hiszem, hogy az Ebay-ről rendelnék, sokkal inkább a gyártótól szerintem.

    Ugyan akkor gondoljatok bele, talán a legkeresettebb fülhallgatókról beszélünk, ha egy ember elad 50 darabot itt a Ph!-n akkor elég nagy a valószínűsége, hogy kerül olyanhoz belőle akinek módjában áll összehasonlítani máshonnan származó fülhallgatókkal. Ha ez megtörténik akkor meg tudja mondani, hogy hamisítvány-e vagy sem. Az első "hamisítványt árul" hozzászólás után lehúzhatja az eladó a rolót.

    Gyártási költsége ezeknek a fülhallgatóknak minimális, a boltban azért kerülnek annyiba, mert mindenki rárakja a maga kis hasznát és az áfát is.

    Amíg nem tudjátok bizonyítani, hogy hamisítványt árul egy eladó (nem nehéz bizonyítani, ha tényleg így van, de akkor már valaki rájött volna szerintem :U ) addig csak vádaskodtok, sértitek az eladókat és rontjátok az üzletüket. :F

    Jah és nekem is volt már szerencsém látni MM-ben vásárolt fülhallgatót ami hamis volt. A neten található teszteken megbukott és a hangja is jóval gyengébb volt mint egy másik forrásból származó, ugyan olyan típusú fülesé.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák