Új hozzászólás Aktív témák

  • ez_meg_emaz

    őstag

    válasz rumos14 #1211 üzenetére

    Köszi. Amugy bevallom azt a részét is élvezem a dolognak amikor utána kell néznem. Így egyszerre kellemes és hasznos is. :D


    Nah akkor egy 'pár' sor a a meizu m6-rol:
    Én egy fekete 1gb-os m6 (SP) tulaja vok. SP annyit tesz hogy nem toshiba hanem samsung kijelzője van. (Van erről 1 link(TP vs SP) a meizu club topicban ha vkit érdekel.)
    Amikor először kapcsoltam be és probálgattam a tapipadot(itthon és a boltban is) nemigazán tudtam kezelni, ez csöppet idegesített. Aztán mikor nagyjábol megnéztem miket tud megmutattam tesomnak(először fogott tapipados lejátszot a kezében) Ő 1 perc alatt megszokta és lazán kezelte. Aztán megmutatta hogy ő hogyan csinálja és lám mostmár nekem is gyerekjáték irányítani. Nem nyomok félre stb.
    Az első igazán feltűnő különbséget a rádioban vettem észre. Pontosabban az tűnt fel hogy mien szépen szol. Nekem a hifimen nem tud ien szépen szolni a rádio mint itt(vagy csak ott sokkal jobban kihallani a hibákat, nemtom) Lényeg hogy legtöbbször nagyon tisztán szol a rádio. Azért csak legtöbbször mert itt a panelban azért nem lehet mindenhol tökéletesen fogni az adokat. Ezután kezdtem el probálgatni a saját számaim hallgatni. Hát igen, szépen szolnak azok a gyári sennheiser fülesek. A mély nagyon szép. Bár ha tényleg nagyon hangosan hallgatom, akkor már torzít egy kicsit a mély(berecseg). De olyan hangosan szerintem ugyse fogom hallgatni. (De mivel lesz pénzem nemsoká veszek hozzá cx300-at majd. Nemárt ha van egy jobb fülesem.) A video része se rossz. Konvertáltam 2 klippet, jok lettek, csak az egyik mintha kicsit elscsuszott volna(kép és a hang) de ennek utána kell néznem sok embernek volt ien gondja meg lehet oldani.
    Külön jo dolog még hogy tudja kezelni a könyvtárakat is és a tag-et is.
    Élesben még nem vetettem be, lassan ennek is eljön majd az ideje. Akkor töbet tudok majd mondani rola.

    A dirver cd-n viszont nem a leírásban(adtak külön magyar - infopatikás - leírást is.) szereplő VirtualDub nevű konertálo progi van, hanem egy egyszerű VideoConverter nevű kis program. Leírás nélkül is simán lehet vele videot konvertálni. (A kép/hang csuszásra asszem van egy linkem majd meglesem hogy hogy lehet megoldani). Az egyik videonak csuszott kb fél mp-et a hangja, de mivel klippről van szo alig látni hogy csuszik(lehet csak én érzem ugy). A video konverter progival be lehet állítani a felirat méretét, helyét stb-t.
    Alábbi képeken láthato maga a progi és a settings része:[link] http://media.proxnet.hu/upload/20070127/14570011686.jpeg
    Nemtom virtualdub mien progi volt de én ezzel egyenlőre megvok elégedve.

    Negatív tapasztalataim egyenlőre nincsenek, majd időközben(élesben) biztos előjön 1-2 dolog, majd megemlítem. Max annyi hogy ezen ha egy teljes filmet kée végignéznem kiesne a szemem. Teljes filmet nem érdemes 2,4''-on nézni. Ahhoz már kell egy 3,5-4'' legalább. Láttam az a2-t is élőben. Nah azon lehet filmet nézni, de azt senki nem fogja zsebben hordani az is tuti.

    Apropo. Elado azt mondta hogy a li akksikat is formázni kell, ugy hogy az első feltöltésnél 12órán keresztül kell tölteni. Nah de én azt nem vágom hogy ezt hogyan kéne csinálni amikor 3h után (leírás szerint) majd fullra feltöltödik és ha az akksi fel lett töltve magátol kikapcsol elvileg a cucc. :F

    Kicsit sok lett ez a pár sor. :D

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák