Új hozzászólás Aktív témák

  • Dottore

    addikt

    válasz dudika10 #12129 üzenetére

    Ha fülhallgatókat árulnál nagyobb mennyiségben a fórumokon akkor először is ezt nem tennéd törvényesen, hacsak nincsenek meg az erre vonatkozó kereskedelmi jogszabályban előírt jogosítványaid. Ezt tehát lezárhatjuk mert úgy érzem tisztelet talán a kevés kivételnek ezzel nem sokan rendelkeznek itt.

    Engem valójában ez nem nagyon nem izgat, csak kicsit kicsit felhúztál ezzel az igazság harcosa szereppel ott ahol lennének bőven más kérdések is. Másrészt vád senki felé nem hangzott el senkinek a részéről sem. Ha pedig mégis így lenne akkor neked mint kereskedőnek mocskos mód kötelességed nekem bebizonyítani, hogy a termékeid nem hamisak. Nem elég ha fényképeket teszel egymás mellé. Ezt megfelelő papírokkal is igazolnod kell, ami ugye meg nincs ha feketézel. Most ne gyere nekem azzal, hogy mutogatod az Ebay cuccok papírjait meg amit akarsz mert ezek engem nem jogosítanak fel arra, hogy adott esetben, garancia és egyéb okok miatt éljek a vásárlói jogaimmal ellened.

    Az, hogy valaki leírja, hogy a Hardveraprón hamis termékeket árulnak qrvára minden de nem üzletrontás. Böngészgess csak azok között akiket kizártak vagy kitiltottak innen. Van fórum is nekik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák