Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    nagyúr

    Huh, mennyi kérdés. Akkor nem válaszolnék egyenként, ha nem gond.

    Na szóval, még mindig IHIFI770 (ezt a keresőnek). Innen rendeltem. A mostanában szóba kerülő lejátszókhoz (DX50, DX90, AK100, X5) nem tudom hasonlítani, mivel ezeket még nem hallottam. Az X3 kivétel, az megvolt, szerintem a 770 jobb hangú. Colorfly C3, Clip Zip, Cowon i10, D2+, iRiver E150, E300 ezeknél szintén, plusz az erősítője is combosabb. Szó volt róla ugye, hogy lehet Hifiman HM700 vagy Hidizs AP100 lesz, de ezeket végül elvetettem. Előbbit mert csak, utóbbit az ára miatt.
    Nem egy bonyolult valami a rajta lévő szoft, elég primitívnek is mondhatjuk, nem is szép, inkább csak funkcionális. A főmenü összesen 3 pontból áll, Music, Explorer, Settings. Véletlenszerű lejátszás az van természetesen, tekerni is lehet, ami lassan indul majd folyamatosan gyorsul. 8 gigán lehet garázdálkodni, elvileg 128 gigás kártyával bővíthető, ekkorám nincs, csak 32 giga, azt simán viszi (FAT32-vel, NTFS-t nem szereti). Bug nem nagyon van, annyira egyszerű, hogy be is... ha lenne. A kijelző amúgy nem nagy durranás, elég gyenge, betekintési szög se acélos.
    DT 990 Proval egész jól elboldogul, vállalható. HD40-be K612-be beletörik a bicskája. Planárom sajnos nincs, azzal nem tudok próbálni. Lehet egyszer meg kéne

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák