Új hozzászólás Aktív témák

  • hatala

    tag

    Sziasztok.

    Tanácsot szeretnék kérni Fiio X3 2 gen tulajoktól, mivel ennek a vásárlás a előtt állok.
    Hónapok óta olvasom a topicot és e mellett döntöttem, de szeretnék pár dolgot megtudni róla, hogy a gyakorlatban is milyen.
    Több pénzt pl. X5 - X5 2 gen -ért nem tudok és nem is akarnék adni érte és más márkát is kilőttem, de jelentős előrelépést várok az alábbi cuccaim után, amiken most zenét hallgatok.
    Jelenleg egy Sandisk Sanas Clippet használok sportra egy Xiaomi Piston 3 -mal és egy LG G4-et egy Superlux HD-660-nal itthoni - mobil zenehallgatásra.Van úgy hogy csak este az ágyban van időm zenét hallgatni, így ezt használnám mobil zenelejátszónak, a Fiio-t csak itthon hallgatnám, nem pedig utcán.

    A Fiio X3 2 gen milyen párosítás lenne ezzel a Superluxxal?
    Persze idővel a fejhallgatóval is feljebb szeretnék lépni és csak zártban gondolkodom.
    Ez a Fiio X3 2 gen ha jól látom tudja a natív DSD-t, aki ilyet használ az észre vett jelentős különbséget a Flac és a natív DSD között hangzásban? Észre lehet venni egyáltalán?
    Itthon sokat hallgatok SACD-t, sokat ki is írtam iso-ba is.Itt ugyebár van különbség a cd után hallgatva.
    Még egy kérdés, hogy amint látom van a Fiio-n optikai kimenet és 3,5 mm bemenet. Az lenne még az elképzelésem, hogy a laptopom optikai - 3,5 mm kimenetét rákötném ennek a bemenetére és az optikai kábellel csatlakoztatnám a szobai hm erősítőhöz.
    Jelenleg a laptopom optikai - 3,5 mm kimenetét használom egyből így rákötve a hm erősítőre, csak felmerült bennem az ötlet, hogy ha elég jó a Fiio DAC-ja, akkor valamit ez is dobhatna a hangzáson, ha laptopról hallgatok zenét.
    Bocs a sok kérdésért, lehet hogy kissé kuszán fogalmaztam.
    Köszi a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák