Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz hatala #27485 üzenetére

    Azzal a fejessel ne mtudom pontosan mit alkotna, de úgy általában normálisabb fejesekhez kevés ez is, meg az összes többi hordozható lejtászó is. Szerintem ha csak otthon használnád, akkor inkább valami asztali szettet érdemes nézni, vagy talán valami hordozható DAC/amp kombót, ami nem lejátszó, csak USB-n mehet telefonról, vagy laptopról. Talán az E17K-t ajánlották nem olyan régen valamelyik topikban, illetve ott vannak a Musiland és Sanskrit cuccok, de azok telefonról nem mennek.

    A DSD támogatás lényegében tök mindegy, a legtöbb ember még a DSD és a belőle lekonvertált mp3 közt sem hall minőségi különbséget (ki lehet próbálni foobar ABX teszten, ha nem hiszed). Általában a DSD anyagok azért szólnak máshogy, mert más masterelés, mint amit simán CD-re tesznek. Ha az SACD-t konvertálod le sima flac-re, akkor nagy valószínűség szerint te sem fogsz semmi különbséget hallani vakteszten.

    Laptopra amúgy az X3K-t USB-n lehet kötni, kimenete pedig nem optikai van a tudomásom szerint, hanem spéci jack-be épített koaxális SPDIF.

Új hozzászólás Aktív témák