Új hozzászólás Aktív témák

  • Brainwashed2

    tag

    Sziasztok,

    Egy ideje neman figyelem a forumot, probaltam leszurni mi lehet vajon a nekem valo lejatszo, de eddig csak arra jottem ra, hogy nem lesz oclso mulatsag. Szoval egy ideje nem hallgatok az utcan zenet, ugyanis a egyetlen hordozhato "lejatszom" az LG G3-asom volt, aminek elkezdett meglazulni az aljzata es kidobalja a fulest. (BTW, ez mennyire javithato?)

    Szoval, nem tudom hogy ez mennyire szolgalhat minosegi zenehallgatas alapjahoz, de a VSD3S-sel mar kezdett jol hangzani. Elotte egy IAudio U3-am volt CX-300-al meg par eve, ugyhogy kicsit mas arketegoriahoz szoktam mint az itt szoban forgo targyak nagyresze.

    Nos, vegulis amit keresek, leginkabb jazz, modernebb jazz (Magnus Öström, Brad Mehldau), prog-metal szeru vonalakhoz (mint Liquid Tension Experiment, Special Providence, stb.) hasonlo mufajokhoz egy jo lejatszot.

    Jelenleg van ehhez egy Audio-Technica ATH-M30X, amit ugy erzek a G3 nem tudod rendesen meghajtani, vagy maga a fejes se a megfelelo. Tovabba lesz nemsokara egy javitott VSD3S, tovabba tervezek venni egy komolyabb fulest (itt gondolok pl. a kemcso altal emlegetett T10i-re). Bar ez utobbi valoszinuleg meg varat egy kicsit magara.

    A keret, hat az bizony eleg flexibilis, nyilvan minel olcsobb, de most inkabb a szukseges tudashoz lovom be a keretet.

Új hozzászólás Aktív témák