Új hozzászólás Aktív témák

  • aznem

    tag

    válasz kemcso #35332 üzenetére

    Köszönöm az ajánlásokat, címeket! AK120 mérete, hogy minden zsebben elfér-hordható megerősítő érv volt mellette. A teszteknél sanszosan zsebben hordhatósági tesztet ejtem meg elsők közt -természetesen előre jelezve az eladóknak, hogy ilyen szándékkal is tesztelem :)
    Persze lehet olyan hatású zenei élmény, hogy már csak sokadlagos legyen a külső méret.
    Olvasott vélemények és paraméterek alapján tetszetős lenne a AK KANN. Talán az SD kártya foglalatra nincs logikus elméletem.
    Esetleg van rá példa, hogy valaki az AK használat után egy újabb Fiio ban találta meg a hosszútávú DAP-ját?

    -Skylake- #35333
    Bizonnyal kakasokkal gazdagodnál. Köszönöm, eddig vagy nem vettem észre, vagy nem figyeltem a rádió adás átviteli paramétereit! A 256kbps, a Cowon s9 paramétereiből jött, az annyival tud FM rádiót rögzíteni -és kedvelem-kedveltem az eredményt. Előfordul, hogy alkalmanként rögzítek adásokat rádióból, de a korábban jellemző (volt idő, mikor egy nagyobb rádió 3 minőségben elérhető volt online) fix 256kbps online sugárzás kiveszőben van (persze megeshet, hogy nem megfelelő programot használok a rögzítéshez és akár lehetőség is lehetne a natív 175kbps el rögzíteni) és jobban kedvelem, eredményre nekem tetszetősebb a korábban S9-el rögzített. Kizárólag praktikusnak érezném egy készüléken kezelni ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák