Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz laleeee #36118 üzenetére

    Hasznos válasz. Aztán úgy nézd, hogy a mostani igazán felső polcos USB donglékkal és jobb teleefon párosításokkal kb a mid-range tetejéig nincs értelme hangminőség szempontjából váltani, csak mint dedikált lejátszó/streamer/forrás nyújtanak többet. A DX170 erősen jó cucc, azt már lehet ajánlani, de aztán ha lapozol egyet a prémiumokhoz, rögtön kettő összevethető cuccom. A HiBy RS2 nálad értelmetlen, kell a stream audio feature, az meg az RS6-ban jön még egy lappal később háromszoros áron, csak a core DAC részt adja a kicsi, de azt mennyeien. Folyékony, analóg, térbeli csoda, nagyon szépen helyreránt bármit, amiről amúgy úgy tartják, hogy analitikus, száraz. Na eddig én úgy ismertelek, hogy szereted, ha éle is van a magasaknak, meg szabadjára van engedve a felső tartomány, szóval ha a Darwin meg R2R feliratokat látod, nyugodtan lapozz tovább, ez nem az, nem úgy. Megvan a magastartomány szépen, csak sokkal kevésbé digitális hatású, hangszerreprodukcióban mesteri. Elektronikus zenéknél előadófüggő. Na ebből kiindulva talán még az ESS cuccokat sem kell ignorálnod, de ennyire nem megyek bele találgatásokba.
    Az SR35 térérzetben, szeparációban, dinamikában múlja felül messze a DX170-et, tonalitásban is transzparensebb, míg az iBasso, mint sokkal kevésbé módosított, célra faragott Android eszköz, a sokkal reszponzívabb, telefonszerűbb működésével kevésbé lesz szokatlan, mint egy sokkal céleszközzé faragott A&K. Meg ott a lehetőség, hogy utólag valami firmware modder csapat többet is kihoz belőle, mintha már hallottam volna ahhoz is készülő izékről.

    Én azt mondanám, hogy valami elképzelést alakíts ki a vélt igényekre, aztán figyeld az EU használt piacot, ha a kiváncsiság hajt. Ha már tudod magadról, hogy kell egy jó DAP, és használod is, akkor lehet bátrabban belenyúlni a választékba. Hasonlóképp vergődök a mostani prémium donglékat nézegetve, szerintem nem használnám ki úgy, ahogy kéne, de tetszik a műfaj, előbb utóbb csak lecsapok egy RU7-et játszani.

Új hozzászólás Aktív témák