Új hozzászólás Aktív témák

  • papi56

    csendes tag

    válasz Macilaci457 #5496 üzenetére

    A fő szempont a lejátszás!

    - a felvétel jól jöhet, de nem fontos a sztereo vonal szint, lehet akár beépített mic is, mert munkára ezt a funkciót úgysem használnám, legfeljebb ha gyorsan meg szeretnék örökíteni egy atmoszférát, stb.
    Visszatérve a típusokra, én is több helyen olvastam, hogy az iAudio illetve az iRiver megbízható, tehát ezeket is nézegetem. Nemrégen találtam egy konkrét (de más gyártmányt) modellt ami tetszik: MPIO FY 800
    A review-kat olvasva angol fórumokon szinte csak pozitiv visszajelzésekkel találkoztam, de tudom, ezek lehetnek a gyártó által "gerjesztett" vélemények is. Tudsz, vagy tudtok erről a márkáról vagy modellről valamit?

    Más: nyitottam egy új topicot Terrasoniq és M-audio... néven, de már le is zárták. Mivel oda nem tudok már írni, itt kérdezem meg, hogy hol tudnék a kérdésemmel hatékonyan próbálkozni, mert az ajánlott link nem ezzel a témával foglalkozik (igazából nem is értem az ajánlást, illetve a téma lezárását, - lehet hogy valamilyen üzleti érdeket sért a téma felvetése ezen a helyen..??)

Új hozzászólás Aktív témák