Új hozzászólás Aktív témák

  • meszeske

    tag

    válasz Macilaci457 #6002 üzenetére

    Köszi a válaszokat!

    Még teljesen nem szált fel a köd ,de már dereng a döntés.

    Az u3 lejátszót lehet hogy hanyagolom , beszéltem a infopatikásokkal és szerintük nem rossz választás ,de félő az alkatrász utánpótlás, mert kifutó termék./az ördög meg nem alszik ha gond van akkor cumi!/.Egyébként sokan felakadnak a joystickon hogy sérülékeny meg ilyenek. Hát én gyűrtem egy ideig a Sony Ericsonomat , de semmi gondnom nem volt vele , sőt azóta a feleségem gyilkolja és még mindig tökéletes.
    Nagyon dicsérték a D2-t hangban és strapában is és megnyugtattak hogy nem kell félni az érintőbillentyűzettől, bírja a gyűrődést talán még jobban mint a hagyományos.
    Meggyőző volt azon meglátásod hogy azérintőgombok az iaudio 7 esetében adnak némi okot az aggodalomra nekem sem olyan szimpi , de van akinek meg semmi gond! Egyébként ránézésre ő tűnik a legkeményebb kis eszköznek. Erre varjak gombot!
    Szóval még mindig nem rendeltem meg a kis ketyerét, hátha valaki még kiokít ebben a témában.
    Hát a készülék súlyára visszatérve pedig lehet hogy műanyagvilágban élünk, de akkor is az a véleményen hogy lehet az mikroelektronika vagy a csöves erősítők. Aki konyít egy kicsit a technikához az tudja hogy a minőség nem csak a technológián hanem az anyagon is múlik. Tudnék számtalan példát felhozni de nem traktálok vele senkit.
    Szóval , a döntés nyitott /szerintem már nem sokáig/ de MIlyen Mp3 lejátszót vegyek?!

Új hozzászólás Aktív témák