Új hozzászólás Aktív témák

  • ponti_ak

    addikt

    válasz bwoay #9164 üzenetére

    @DBAtti: M5 -öst ne keress, mert ritka, mint a fehér holló. Nagy mázli kell kifogni egy jó állapotút. Azért az Infopatikát érdemes felhívni, készségesek, hátha tudnak segíteni.

    X5-öst én a hivatalos német Cowon-forgalmazótól vennék. Ez ugyan az X5L, ami vastagabb verzió*, de legalább 30 órát üzemel egy feltöltéssel, és csak 140€ (cca 40k), zsír új, és 1 év gari van rá. Ennél jobb vétel szerintem nincs X5-ből. Szokott lenni sima X5 20Gb is, 119 €-ért, de az most nincs.. (* Az Infopatika kb. 5-6k-ért átszereli neked vékonyra, ha kéred..)

    Meg ha van akkor még kérnék típusszámokat.
    Cowon M3: ua. mint az M5, de van benne rádió viszont nincs kijelzője. Előnye is kb ennyi, meg hogy kicsit vékonyabb is, viszont hátránya, hogy nem joystick-os, csak távirányítóval (ami sérülékeny, ritka, nem gyártják) elérhető az összes funkció.
    Meizu M3: Music Card. Egyszer hallgattam, nagyon jónak találtam. A kezelése fura, csúszka-pados simi-tapi, de nagyon keskeny, pici, szép(?). Viszonylag olcsó is. Sajnos a gyógyít(hat)atlan softwer-es hibái miatt - bár egyszerű, és tényleg szépen szól, de- ez sem tökéletes, inkább nem ajánlott.. Több nem jut eszembe most. :U

    @Ati_X_321: Infopatika, Sandisk Sansa Fuze / Clip

    @bwoay: nem tudom, hol tart a dolog, gyanítom, hogy sehol,
    Remélem, hogy nincs igazad. :U

    ..ilyen dömpinggel nemigen tudnak versenyezni, bár egy igazán tökös lejátszó
    nem jönne rosszul a piacon.

    Te is tudod, hogy valójában inkább rosszul jönne a piacon, a sok agyonhype-olt színes fos között, és csak a vájtfülű DAP-bubusok vennék meg sok pénzést, mert sajnos drága pénzért egy "csak-ennyit-tud..?", ámde minőségi zenelejátszót nem lehet eladni a kiscsávóknak manapság. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák