Új hozzászólás Aktív témák

  • glaci

    őstag

    válasz HagaNRG #6708 üzenetére

    Szia!

    Köszi szépen a válaszod!

    Szóval akkor Te pont olyan Dell gépet vettél, amin én agyalok, hogy ha másért nem, hát kiindulási alapnak esetleg érdemes lenne megvenni. (Tudod, írtam, a VBKJ miatt elvileg jól lehetne kijönni a dologból anyagilag. Hátránya, hogy mobilnetet is kapok érte, amire annyira nincs szükségem, de ha lenne gondolom használnám. Ill. hogy a végén 115 - 120 körül lenne a gép, ami nem tudom jó ár-e.)
    Szóval most 3 úton is agyalok:
    Az egyik, hogy milyen gépet válasszak: Netbook -ot vagy Subnoti -t.
    A másik, hogy ha megvan mi legyen, akkor konkrétan melyik márka, és típus. (Erre már van ugye 2 szavazat, egy a subnotiknál a HP -ra és egy a netbookoknál a Dell -re - Tőled.)
    Az utolsó pedig az, hogyha megvan mi lesz a gép, akkor egyből vegyem meg azt valahol, vagy először a Dellt a Vodától a VBKJ -s Net terhére, és azt eladva az árából legyen megvéve a kiválasztott gép.

    Hát nem tudom. (Mindenesetre ha a Dellt választom, amit Te ajánlottál, akkor azt biztos a Vodától lenne a legcélszerűbb venni szerintem, egyébb gépeknél már nem tudom, el lehet-e adni a Dellt normális áron, hogy ne bukjak rajta, mert akkor már nincsen sok értelme.)
    Te egyébként mi alapján választottad a Dellt? Miért az lett? Egyáltalán Te agyaltál azon pl., hogy netbook -ot vegyél, vagy subnotit?

    Te is a Vodától vetted? Ha nem meg lehet tudni, hogy mennyi volt? (Csak hogy tudjam mire számítsak, ha az eladós - cserélős dolog lenne.)

    Előre is köszi szépen a további válaszaidat!

    Üdv.:
    Laci

    Ui.: A másik topicban írtam Neked egy tippet a GPS -el kapcsolatban, majd próbáld ki, hátha!

    [ Szerkesztve ]

    Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

Új hozzászólás Aktív témák