Új hozzászólás Aktív témák

  • orkester

    senior tag

    válasz hami85 #9175 üzenetére

    Tőle vettem a gépet, azt kaptam amire számítottam, Win7 mellé még 1gb ram azért nem ártana. Van benne bluetooth és 4400mAh-s akku van hozzá, az üzemidejét még nem tudtam tesztelni. A pontos típusa 1005PE-WHI054S. PU, MU ilyesmit nem találtam rajta.
    A kijelző fényereje lehetne jobb is, elég, de mégsem olyan mint egy normál laptopnak, de legalább végre matt. Nagyon halk a gép, a ventilátor csak nagyobb terheléskor feltűnő, nem is nagyon melegszik, általában csak a merevlemez morajlását lehet közelről hallani. Volt már egy pár netbook nálam, ennek az összeszerelésre nem panaszkodom, a billentyűzet sem hajlik, ha nem nehézkedek rá, szerintem egész jó a kialakítása. Az egyben bal-jobb egérgomb nem tetszik és a tapipad fényes műanyag csak érdesítve, így ha nem teljesen száraz az ujjam macerás kezelni. Youtube 720p-s videók már akadnak ezen is.
    D.u. csináltam róla pár képet: [link]

    [ Szerkesztve ]

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák