Új hozzászólás Aktív témák

  • HummeRC

    senior tag

    válasz Legendd #9762 üzenetére

    Igazából nem tudom pontosan megmondani a filmezős üzemidőt. Nem tesztelem, használom. A tények magukért beszélnek.

    Először is tisztázzuk melyik verzióról beszélünk. Nekem a nagyobb felbontású (1366x768), matt kijelzős, 2gb ram-os, 250 seagate hdd-s, b/g/n-es wifis, 2mp-es kamerás, gyárilag xp prof-os HP 5101 verzió van, 6 cellás akkuval.

    BT kikapcsoltam, wifi folyton megy. Kijelző képe gyönyörű, fényereje több mint sok. Éjjel minimum fényerőn használom, mert az is elég, nappal a fényviszonyok függvényében teszek rá egy kicsit, de pl még sosem néztem meg, mi a max fényereje, mert nem volt rá szükség. Ha nem állítom a környezethez, konkrétan kiégeti a szemem. :DDD (1 gombnyomás az egész.)

    Folyamatos használat mellett 7,5-8 óra között van a gép üzemideje, folyamatos wifi-vel. Tényleg használva, mivel ebben van msn, skype, böngészés, photoshop-ozás, néha pihentetésül egy kis quake3, vagy flatuout2, esetleg az elmulasztott sorozatrész bepótolása. :DDD Azért nem tudok pontosat mondani, mert sohasem csinálok csak 1 bizonyos dolgot 6-8 órán keresztül. :B

    Azt tapasztalatból mondom, hogy az átlagosnál erősebb a wifi-je. 10 emeletes panelházban, vastag vasbeton falakon keresztül is több mint 20 szomszédos wifi netet látok, valamint a sajátomat is még az utcán is (kb 30-35 méter a routertől), vagy a lakás bármelyik helyiségében. Igazából még ki sem próbáltam, hogy mikor esik le a "térerő" jelző az 5-ös szint alá, tehát honnan működik még. Ahol kell működik és ez a lényeg. :K

    Xp alatt a vga kimenet 1600x1200-at enged maximum, ez pont elég az asztali monitoromhoz. :Y

    #9769 PazsitZ: A touchpad elsőre kuka, ha nem szoktad meg az új divatos multitouch-os synaptics drivert. Én 2 perc után uninstalláltam a synaptics touchpad drivert és láss csodát egyből a megszokott módon működik az xp gyári driverével, ahogy minden más gépen szokott. Viszont azt tudni kell, hogy ilyenkor (tehát win default driverrel) nincs peremgörgetési funkció sem. Nekem ez nem hiányzik, jobban örülök a használható touchpadnak.

    Ez nem a reklám helye, csak a tapasztalataim.

    Ha viszont találsz hasonló árban ion-os HP 311c-t és a megjelenés mindegy, valamint a nagyobb teljesítményért hajlandó vagy lemondani 1-2 óra üzemidőről, akkor lehet inkább azt kellene venned.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák