Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Mappa #10027 üzenetére

    Igazán nincs mit...zagyvaságnak nevezted, így bátorkodtam feltételezni, hogy nem érted, de elnézésedet kérem akkor, nem gondoltam, hogy egy Franz Kafka szintű elgondolkodtató filmet vártál. :P

    Láttam a forrást és igen jó film, de lássuk be, nem egy kategóriáról értekezünk. :N

    Itt egy sci-fi előzményről van szó /tudom az is kb. sci-fi/ és nem ez jelenti számomra a mekkát, de ugyebár most speciel a Prometheus-ról szólt a poszt, de szerintem ne menjünk bele az elgondolkodtató filmekbe, mert az nem a Forrásnál kezdődik... ;)
    Konkrétan mit vártál akkor? 4 része volt ennek a filmnek, aminek a 3-4 része közel sem érte el az 1-2 részt. Lássuk be egy jó sci-fi horror volt, most milyen elgondolkodtató előzményt vártál??? :Y Ahhoz képest igen logikusnak, érthetőnek és még a kategóriához képest elég elgondolkodtatónak tartom ezt a filmet, de egyáltalán nem alapműnek.
    Tudom nem cgi meg akció villogtatások, de a "Nyugaton a helyzet változatlan" egy alap és előtte elolvasni kötelező. Jézus utolsó megkísértése, magyarországon még mindig tiltott film, na ezek számomra elgondolkodtató filmek, de mint írtad ízlések és ficamok ;)

    Innen zárom is a témát, mert megint zúgolódás lesz, hogy 100 felesleges hsz-el piszkolom a topicot. Meg amúgy is velem felesleges vitázni...inkább hagyd rám ;]

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák