Új hozzászólás Aktív témák

  • dezz

    nagyúr

    válasz Ric4m0nd #13198 üzenetére

    Szerintem félre van értelmezve... A PR az nem press-release, hanem - mint az alsó táblázatban látható - production ready samples. IP = initial production. A Lanuch pedig a... launch.

    De ez vajon mit jelent pontosan: "2C Retail, Mid February Channel"?

    (#13200) Oliverda: Így van. Kíváncsi lennék, hány helyen süti el ezt még Fiery - ahol nem akad valaki, aki ezt így leírná... Valóban teljesen elfogulatlan hozzáállás, hogy az AMD-ről folyamatosan csak rosszat feltételez, az Intelről pedig csak jót. :(

    (#13201) Yutani: Conservatively, azaz óvatos becslés, de leginkább extra óvatos találgatás: azt sem merték leírni, hogy IPC vagy összességében értendő a részükről.

    Az én feltételezéseim:
    - ~15% IPC javulás, de csak modulonként két szál futtatása terén (kevésbé gátolják egymást, mint eddig, elsősorban az utasításdekóderi bottleneck felszámolása révén).
    - ~5% IPC javulás modulonként egy szál futtatásánál (egyéb kisebb bővítgetések, finomítások által).
    - Plusz az órajel kisebb mértékű növekedése.

    (#13202) leviske: Szerinted a multiplatform játékok nem fogják valamilyen szinten kihasználni, hogy mindkét új konzol HSA támogatású (többé [PS4] - kevésbé [XBO]) és PC-n is lesz ilyen platform? (De még Intelen is megoldható legalább egyes számítások IGP-re bízása.)

Új hozzászólás Aktív témák