Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Na, az van, hogy fericske és Polllen után a Spartan Helot 2x hozzám került végül. Feri azért vált meg tőle, mert a két fő fejeséhez, a quad era1-hez (20 ohm) és pandora/sonorus 6-hoz (8 ohm) nem jó. Elvileg 32-600 Ohm-os fejeseket tud meghajtani jól.

    A Hifiman HE 400i 2020 35 Ohm-os. Kicsit most teszteltem azzal is és ahhoz is jó! Jobb, mint a D14-em. Ami zsír, mert mindkét fejesemhez jó az amp! Shure SRH840-nel is hallgattam, azzal is nagyon jó!
    Fontolgattam, hogy eladom a hifiman-t, ha nem jó a spartannal és emiatt lemarad a 650-től, de nem fogom, mert nem maradt le, van amiben jobb, sőt jelen pillanatba a 400i jobban is tetszik! Hiába, a 400i mélye jobb, nagyon bejön, hogy több a szub mély, sokkal szórakoztatóbb!
    El kéne adni mindkettőt és venni egy Sundarát v 560 V2-t. :D

    -

    Továbbá volt nemrég szó fejes állványokról, majdnem rendeltem én is egy hollóssy félét, de rájöttem, hogy az asztali setupomhoz egyik dizájnja se optimális. Végül terveztem és gyártottam sajátot, ami annyira praktikusra sikeredett, hogy büszke vagyok rá! Öt csillagos helykihasználás, rendkívül kézreáll és ingyé volt. :D
    Kettévágtam egy polctartó fát, kicsit lekerekítettem a végeit, elhelyeztem a gépházon, rátettem egy maradék rétegelt lemez darabot, rá egy lámpát.
    Igazából 6-8 fejest is a gépem köré tudnék aggatni, ha muszáj lenne, de kettőnél "egyszerre" úgyse kell több.

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák