Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    válasz emiki6 #103742 üzenetére

    A Grado-n a klasszikus és a rock vagy a néger csimbumm zenei is baromi jól szólal meg. Igazából minden jól szólal meg rajta, nulla fátyolosság vagy sziszegés mellett, energikus, de mellette részletes. Talán J-M. Jarre-t hallgatok inkább az Etymoticcal, mert annak az a gyors armatúrája és végtelen pontossága nagyon illik az elektronikus zenéhez. De a Grado abban sem rossz. Az iFi mélykiemelése pont jó helyen van, mert az alsó sub tartományon emel egy kicsit, még egy kicsit jót tesz neki. De jól szólt a Megatronról is.

    És ahogy Nova írja, az általa épített kis earbud is zseniális, az is hasonlóan szólal meg, kicsit kisebb részletesség és hangnyomás mellett (főleg a mélyek tekintetében), nagyon élvezhető kis cucc és nagyon kényelmes és kifelé elég halk is. Ha egyiket a másikra cserélem, akkor a különbség ellenére az élmény még mindig hasonló.

    #103749 nobela

    A Grado 225x -et bár pont nem hallottam a gryphonról, de a Zen Dac V2-ről nagyon nagyon kellemesen szólal meg, egészen finom, de energikus mély ábrázolással. Ha gondolod, nálam meg tudod hallgatni.

    Egyébként mélyek tekintetében a Daft Punk-nak a Random Access Memories albuma nagyfelbontású állományból marha jól szól, ezt minden esetben meg kell, hogy állapítsam :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák