Új hozzászólás Aktív témák

  • osonte

    senior tag

    válasz emiki6 #103942 üzenetére

    Jó az amikor kicsi pénzből lehet nagy "focit" csinálni (400i 2020, amit írtál). Szokták mondani, hogy kis pénz kis foci, ez itt bukik. Nyilván a drága dolgokkal valahol ott van az emberben, hogy ennyiért már szóljon is jól. Persze lehet nagy csalódás is a drága dolgokkal, ami lehet a forrás miatt is, vagy eleve nem az a karakter a fejhallgató amit keres az ember, stb...

    A hifiben semmit nem lehet tudni. :DD Azért mert lehet valakinek nagyon nagy tapasztalata van és jó füle, meg mindent mindennel IS kipróbált, de ami Neki tetszik, az lehet nekem nem tetszik. Mindenki valamennyire mást vár a zenétől, máshogyan. Viszont aki sok mindent hallott és itt leírja a véleményét elfogultság nélkül, az jó mert kiindulási alapnak megfelel, hogy egyáltalán érdemes -e meghallgatni az adott fejest például. Érdemes visszaolvasni egész régre (én szeretek régebbi hsz-at olvasgatni), amikor valaki valamit szeretne venni.

    Amúgy a a puding próbája az evés, szóval kiderül majd milyen lesz az XS a rendszeremmel, abban biztos vagyok, hogy nem maxolom ki, de ha mosolyt csal az arcomra, akkor már elégedett leszek és végülis ez a lényeg.

Új hozzászólás Aktív témák