Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Ba cy lus #104130 üzenetére

    Azt mondják annak mégtöbb magasa van, na meg a keretből is kifut bőven. Az XS magasa nem túl sok, megszokható, de lehetne kevesebb. Állítólag ez a stealth mágnesek velejárója, ráemel a magasakra kicsit.

    Quad, Sundara és az XS jöhet szóba, de igazából csak az XS-re fáj a fogam igazán, a forma alapján. A Quad-ra azért kíváncsi leszek, rég hallottam, ha nagyon megfog a hangja, akkor talán a kagylóformában kötök kompromisszumot. Mindenesetre ez a kagylóforma nagy szerelem és mondom, a pánt nekem pont jó, clamp is elég, de laza.

    Furcsa amúgy, annyira nem rossz spartanról az XS, de lehet csak nem tűnik fel, hogy nem jó. :DDD (vagy erősen zenefüggő mi hozza ki.) Pár jól vájtabb fülű kollégával megpróbálom meghallgattatni.

    -
    Amúgy pár év alatt sokat fejlődött a hazai fejhallgatós hobbi és bővült a piac, sokkal több jó fejes van már szétszórva hazánkban, sokkal könnyebb hallgatózni tali nélkül is. X2HR elárasztott minket, pedig mikor zeos review-ját láttam az X2-ről, akkor még senkinek sem volt itthon kb. Fericske kvázi meghonosította a Quad Era-1 -et. 400i-t, 400S-t úgy kellett vadászni az UK-ból, mostmár a csapból is 400SE folyik stbstb. Tök jó! :K

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák