Új hozzászólás Aktív témák

  • #97862144

    törölt tag

    Végigolvastam az utóbbi pár hozzászólást és nagyon érdekes ez a téma. Beats nekem már nem lesz az biztos ugye, de ettől függetlenül Kakukzolinak is igaza van egyébként több szempontból. Ha magamból indulok ki én ugye abszolút laikus vagyok és mivel nem volt rajtam soha komolyabb fejes így esélyes hogy az 1500 Ft-os füles után egy Beatsről is az lenne a véleményem hogy hú de jól szól. Mondjuk nem vettem volna a fáradtságot hogy utánaolvassak, érdeklődjek és nem hallgattam volna a topiklakókra, lehet már itt is lenne nálam azóta egy Beats.
    Az tény hogy ez a Beats nem elsősorban fejes hanem kiegészítő, mint egy táska vagy karperec a nőknél mondjuk. Szerintem legalábbis. El kell fogadni hogy sok embernek ez fontos. Az tuti hogy nagyon jól néz ki, persze ez szubjektív, de szerintem ez a helyzet.
    Ami még nekem nagy tanulság az egészből: létezik hogy itt van egy piaci rés?? Szerintem legalábbis ha utóbbi 20 -30 beírásból indulok ki akkor lehet hogy lenne értelme mondjuk a Beyernek vagy a Shure-nak beletenni egy normális technológiát egy dizájnos külsőbe ami kapható mondjuk piros, kék, zöld és még pár színben és nem csak galambszürkében vagy mélyfeketében és nem néz ki benne az ember "helikopterpilótának" ( by Kakukzoli ) :D

Új hozzászólás Aktív témák